Με το δεξί ο Διαγόρας στον καινούργιο χρόνο

Με το δεξί και τι δεξί «ανατρεπόμενο», ξεκίνησε ο Διαγόρας τον καινούργιο χρόνο κερδίζοντας τον μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Ποσειδώνα με 2-1, υποχρεώνοντας τον συνάμα στην πρώτη φετινή ήττα, παρά του ότι βρέθηκε να χάνει στο 27΄με 0-1.
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ανώπολης ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Β1 κατηγορίας τον Διαγόρα και τον Ποσειδώνα με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τελευταίων βδομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με το αέρα του πρωτοπόρου, κατάφεραν δε να προηγηθούν στο 16΄ με τον Ταμπάκη ενώ είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς όταν σουτ του Λιοδάκη βρήκε τα δοκάρια του Διαγόρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65΄ με εξαιρετική κεφαλιά του Χωματά και να πάρουν την νίκη στο 77΄ με 2-1 και πάλι κεφαλιά, αυτή τη φορά του Βιτσαξάκη.
Ο Ποσειδώνας τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού, ο Λιοδάκης στο 90΄ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία.
Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
65΄Χωματάς, 77΄ Βιτσαξάκης, – 16΄Ταμπάκης
Δοκάρια: Λιοδάκης
Διαιτησία:(Καλή) Χαραλαμπάκης Ε., Κούρπας Ν., Μοχιανάκης Α.
Κόκκινες: 90΄ Λιοδάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας (Μίλτος Κτενιαδάκης): Αγριμάκης, Βυνιχάκης, Τσιμηνικάκης, Λουλουδάκης, Βιτσαξάκης, Μαρουφίδης, Κορνηλάκης Αν., Χωματάς Ν., Χουστουλάκης (70′ Δεληστάθης), Χωματάς Ι. (65′ Μαυροφοράκης), Κορνηλάκης Ι. (87′ Σωτηράκης)
Ποσειδώνας (Δημήτρης Τσέρος): Τζαμούσης (65′ λ.τ. Πλευριτάκης), Λιοδάκης, Καλαϊτζάκης, Τζαγκουρνής, Γλάβας, Νικολάε, Νερατζάκης Α., Ταμπάκης, Μαυρογιαννάκης, Τσέρος, Πιντίλι (70′ Νερατζάκης Δ.).

Spread the love