Με το «δεξί» η Γόρτυνα 3-1 τον Αλμυρό

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Δέκα για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α1 ΕΠΣΗ ανάμεσα την «ανανεωμένη» Γόρτυνα και τον αποδεκατισμένο Αλμυρό.
Έχοντας στις τάξεις όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, Κορδονούρη, Χαλκιαδάκη, Δημήτρη, Νικηταρά, έδειξε ότι αυτομάτως έγινε μια άλλη ομάδα. Γεμάτη ποιότητα, εμπειρία, δύναμη και φυσικά με τον Νικηταρά άνετη στο σκοράρισμα. Νομίζουμε ότι πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα οι φίλοι της Γόρτυνας πανηγύρισαν 3 τέρματα σε ένα παιχνίδι.
Από την άλλη μεριά η άλλοτε δυνατή ομάδα του Αλμυρού παρουσίασε σημεία αποσύνθεσης, με το ζόρι συμπλήρωσε 11άδα και αν συνεχίσει έτσι νομίζουμε ότι θα αποχαιρετίσει την κατηγορία που τα τελευταία χρόνια ήταν κυρίαρχη.
Στο παιχνίδι τώρα, η μεταλλαγμένη ομάδα της Μεσσαράς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησε σε όλα τα σημεία του γηπέδου προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 με δυο καταπληκτικά γκολ, με τον Καουκάκη στο 18΄ και τον Νικηταρά στο 30΄, ενώ είχε και 3-4 ευκαιρίες για γκολ , αναγκάζοντας τον Βασίλη Μιχελουδάκη να προβεί στην πρώτη του αλλαγή στο 30, βλέποντας την ομάδα του κινδυνεύει με διασυρμό.
Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να έχει τον ίδιο ρυθμό με την Γόρτυνα να προσπαθεί να πετύχει και άλλο ένα τέρμα ώστε να διασφαλίσει την νίκη και το τρίποντο και το κατάφερε στο 70΄ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Νικηταράς.
Μετά το 3-0 οι γηπεδούχοι ηρέμισαν κάπως δίνοντας την ευκαιρία στου φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά και να διεκδικήσου κάτι από το παιχνίδι, καταφέρνοντας έτσι να μειώσουν στο 87΄με τον Καφετζόπουλο

Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ: 17΄ Καουκάκης, 31΄& 71΄ Νικηταράς – 87΄Καφετζόπουλος
Δοκάρι Στρατήγης
Διαιτησία: (Πολύ καλή) Χαραλαμπάκης Ε., Καρατζάς Γ., Ρεμιδιανάκης Δ.
Κόκκινες:-
Οι συνθέσεις των ομάδων

Γόρτυς (Στέλιος Ανωγιαννάκης) : Δημητριαδης, Κορδονουρης, Ξαγοραρακης Χαλκιαδακης Α.,Σαβοιδακης Τζιώτης, Καουκάκης(Τζαγκαράκης, Τζέρτζι (62′ Ροντρίγκο), Χαλκιαδάκης Γ. ( 72’Γκουζιώτης), Δημήτρης Αντρέας, Νικηταράς.
Αλμυρός (Βασίλης Μιχελουδάκης): Μανωλακάκης, Λέλεκας(75’ Σταυράκης), Σταυρακάκης, Καφετζόπουλος, Μιχελουδάκης, Αναγνωστάκης, Στρατήγης, Βελιβασάκης, Κατσαμάνης (33΄Γαργανουράκης), Κόλαρτ, Ντίμ.

Spread the love