Με τον Ιατρούδη την πρόκριση ο Εργοτέλη

Με 3-0 επικράτησε του Ερμή Αμυνταίου
Ο Εργοτέλης την Κυριακή (16/9) έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον νεαρό Ιατρούδη επικράτησε στο Αμύνταιο με 3-0 του τοπικού Ερμή και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι, επιβεβαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί και χωρίς προβλήματα πέτυχαν τον στόχο τους.
Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου στο 16’ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Γιακούμπου έκανε την σέντρα και από κοντά και ο Έφορντ με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ουσιαστικοί και έφτασαν άνετα στην επικράτηση. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ιατρούδης, ο οποίος σκόραρε στο 58’ και στο 68’ , πετυχαίνοντας το τελικό 0-3.
Στο 90’, μάλιστα, ο Μπουρσέλης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, μη καταφέρνοντας έτσι να πετύχει και τέταρτο γκολ η ομάδα του.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΜΗΣΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Κ. Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης (75’ Βασιλειάδης), Κουτσομήτρος (71’ Δόνες), Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίδης, Ηλιάδης (84’ Μαρκόπουλος), Αθανασίδης, Χαϊτίδης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Παπαβασιλείου): Χανιωτάκης, Mαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (80’ Αντωνίου), Καπνίδης (71’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Spread the love