Με την συνδρομή του VAR 2-2 Ατρόμητος και Απόλλων στο Περιστέρι

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Περιστέρι, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Φατιόν (4΄) και Ιωαννίδη (47΄) για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με ισάριθμα πέναλτι του Μανούσου (37΄, 72΄).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τον Φωτόπουλο του Συνδέσμου Αθηνών και τον Κωνσταντόπουλο του Συνδέσμου Κορινθίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός από τον ίδιο Σύνδεσμο ο Πάτρας.
Κίτρινες: 12′ Mάτιτς, 22′ Γκαλβάο, 78′ Ραμπέγιο, 83′ Σάλομον – 36′ Ντομίνγκες, 45′ Φατιόν, 63′ Μπρούσιτς, 70′ Κιτόκο.

Οι αυνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87′ Ούμπιντες), Χαρίσης (58′ Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Μάτιτς (58′ Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (78′ Ενσικουλού).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (81′ Σλίβκα), Κολ (81′ Φερνάντεθ), Χουχούμης (60′ Τσαμπούρης), Μουνιέ (60′ Κιτόκο), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (88′ Ντάουντα).

Spread the love