Με σβηστές μηχανές ι ΠΑΟΚ στη Τριγλια

Η παρουσία της ομάδας του Μηνά Πίτσου στη Ραφίνα, μόνο ομάδα που κυνηγά την σωτηρία της δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα και ήττα με 2-0 ήταν απλά το πιο δίκαιο και λογικό αποτέλεσμα.
Ενώ η ομάδα της Τριγλίας θα πρέπει να δηλώνει και αδικημένη από το σκορ αφού εκτός των 2 τέρματα που πέτυχ ο Βασιλείου είδε την μπάλα να βρίσκει 2 φορές τα δοκάρια του Καλογεράκη.
Ο Κότσι με σουτ στο 25′ σημάδεψε το δοκάρι για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν τελικά το σκορ στο 43′ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Βασιλείου.
Ο ίδιος παίκτης ήταν σε εξαιρετική μέρα και, αφού στο 72′ είχε και εκείνος δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής, τρία λεπτά αργότερα αποδείχθηκε πιο εύστοχος και σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του Ηλία Καλοπήτα, που βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο Φωστήρα.
Καλός ήταν ο Διαιτητής του αγώνα Γιάννης Καλύβας με βοηθούς τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο και Γ. Γκαβέρα (όλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Αχαϊας).
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης (90′ Βατίστας), Καραδέμητρος (90′ Μάργαρης), Σιάννης (78′ Μάλτσι), Βασιλείου, Κότσι.
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Μποχώνης (78′ Κρίσπο), Γιαννακάκης, Κανδηλάκης, Λογοθέτης, Χύζι, Σκούφος (70′ Τσοκάνι), Μπάντης (33′ Μανουσάκης), Πήλος, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης.

Spread the love