Με ηγέτη τον Γιακουμάκη παλικαρίσια ανατροπή ο Πλατανιάς!!!

H 11η αγωνιστική της Super league συμπεριελάμβανε ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις, αυτό που διεξήχθη στα Χανιά μεταξύ του Πλατανιά και του Ολυμπιακού, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από νωρίς στο παιχνίδι με δύο γκολ του Ιντέγε (4’, 13’).
Παρόλα αυτά η ομάδα των Χανίων κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τον Γιακουμάκη (36’) και το πέναλτι του Μανούσου (39’) φέρνοντας την ισοπαλία μέσα σε τρία λεπτά.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος το ελεύθερο παιχνίδι των γηπεδούχων κατάφερε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα να χαρίσει στην ομάδα του το προβάδισμα των 2 γκολ, ένα στο 4΄ μετά από λάθος του Μπανανά και ένα στο 13’, μετά από γύρισμα του Ντε Λα Μπένια.
Ενώ φαινόταν πως το ματς είχε λήξει από νωρίς, η ανατροπή δεν άργησε να έρθει, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα κενά που είχε ο Ολυμπιακός στην άμυνά του, απειλούσαν συνεχώς το τέρμα του Λεάλι, με ευκαιρία που δημιουργήθηκε στο 17΄με σουτ του Μανούσου, στη συνέχεια με το γκολ του Γιακουμάκη στο 36΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Μανούσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το πέναλτι κέρδισε ο Γιακουμάκης από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Λεάλι.
Στο 55′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ολική ανατροπή, όταν ο Μανούσος ξέφυγε μόνος του, όμως απέτυχε στην τελική προσπάθεια. Στο 68′ ο Μανθάτης με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι και στο 72′ ο Πλατανιάς έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, με τον Γιακουμάκη να «αδειάζει» τον Βιάνα, αλλά να σουτάρει ελέχιστα άουτ. Ο Μπέντο πέρασε και τον Καρντόσο στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, με κορυφαία στιγμή στο 85′, όταν ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Έτσι το 2-2 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός άφησε για τρίτη σερί χρονιά βαθμούς στα Περιβόλια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανούσος, Πριντέτα, Σίγκνεβιτς – Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.

Spread the love