Μεγάλη ανατροπή και νίκη του ΠΑΣ…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες»για την 9η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα με 2-1.
Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 72΄ με τον Παμλίδη, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ στο 75΄με τον Κόντε και να πάρει τη νίκη με τέρμα του Γιάκου στο 82΄.

Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αλλά η Κέρκυρα ήταν εκείνη που δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 17΄, όταν δυνατό αριστερό σουτ του Σοιλέδη έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 34΄ ο γηπεδούχοι απάντησαν με τεράστια ευκαιρία του Κόντε, ο οποίος τροφοδοτήθηκε άψογα από τον Γαρουφαλιά και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιαννακόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Στο 71΄ σουτ του Σολτάνι μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση στο 72΄ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ. Ο Παμλίδης μετά από εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση του Αρτυματά βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βελλίδη και έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΣ δεν άργησε να φθάσει στην ισοφάριση, αφού στο 75΄ ο Κόντε σκόραρε από ποντά μετά την παράλληλη σέντρα του Ναδάλες, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Σπίνουλα. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο 82΄, όταν σε κακή απομάκνρυση της μπάλας από τους αμυντικούς, η μπάλα έφθασε στον Γιάκο, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περοχή έκανε το 2-1.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας, Επστάιν
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62΄ Νικολιάς), Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς (54΄ Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Λίλα, Ναδάλες, Κόντε, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68΄ Μανθάτης).
ΑΟΚ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σπίνουλας (79΄ Κόντος), Γκόμεζ, Παμλίδης, Σιόντης (87′ Ντουαλά), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Μπαλάφας (60΄ Ζορμπάς), Επστάιν.

Spread the love