Μανώλης Καμάρης: Η ομάδα ΜΠΟΡΕΙ να μείνει στην SUPER LEAGUE.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο προπονητής Μανώλης Καμάρης διαθέτει τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία, του ζητήσαμε να μας πει την γνώμη του, για την απροσδόκητη ήττα του ΟΦΗ στο 1-3 με την Λαμία και τα αίτια που οδήγησαν την ομάδα μας σε αυτό το καθόλου ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα.
«Να μιλήσει ο ΟΦΗ μόνο με μία γλώσσα, αυτή του ποιοτικού ποδοσφαίρου.
Δεν επικεντρώνουμε στο αποτέλεσμα αλλά στην διαδικασία.
Η κάθε ομάδα θέλει την νίκη. Πώς όμως θα το καταφέρει αυτό σιγουρότερα? Θα μοιραστώ τις σκέψεις μου.
Το αποτέλεσμα θα έρθει μέσα από την ικανότητα σου, να επηρεάζεις την ομάδα σου για βελτίωση, με την συνεχή και ποιοτικότερη προσέγγιση σου ως Προπονητής, ανάλογα με τα δεδομένα που έχεις.
Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι υπάρχουν ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, σε σχέση με τις διαθέσιμες επιλογές στην 18αδα.
Βλέποντας τους 11 πριν το ματς, είδα κάτι κατώτερο από αυτό που θα μπορούσε να έχει στην διάθεση της η ομάδα μέσα στο τερέν, σε σχέση με τις διαθέσιμες προς χρησιμοποίηση μονάδες της.
Είδα ένα σχηματισμό 1-4-2-3-1
Δηλ, 2 αμυντικά χαφ. Μα έτσι έπαιζε η ομάδα και ΠΡΙΝ την ΕΝΙΣΧΥΣΗ της!
Το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ όμως της 18άδας, όπως δηλώθηκε, ήταν πλουσιότερο από την 11άδα που παρουσιάστηκε.
Όταν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ έχει φροντίσει να ΕΝΙΣΧΥΘΕΙΣ και έχεις στην διάθεση σου 2 ΜΕΣΟΥΣ με επιτελικές ικανότητες, όπως οι ΝΑΜΠΙ και ΝΕΙΡΑ, δεν μπορείς να μην το λάβεις αυτό υπόψη σου, και να μην ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ την ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ.
Κάνεις λοιπόν, ΄΄ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ΄΄ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, μία ώρα πριν το παιγνίδι, χωρίς να μιλήσεις, απλά με την παρουσίαση της ενδεκάδας σου, στους διαιτητές!
Διαφοροποιείς τον σχηματισμό σου, σε 1-4-3-3, με την σχέση στον άξονα, να διαμορφώνεται, ΜΕΓΙΑΔΟ 6αρι, και μπροστά του, 2 εσωτερικοί μέσοι, ΝΑΜΠΙ και ΝΕΙΡΑ.
Με 9άρι τον ΦΕΡΕΙΡΑ (huge potential, ποιοτικός επιθετικός με ανώτερη τεχνική κατάρτιση) και στα άκρα τους ΣΑΚΟΡ και ΒΑΖ.
Με τους ακραίους χαφ-εξτρέμ, να μπορούν να δώσουν πλάτος, και πλευροκοπήσεις, συμπεριφερόμενοι ΙΣΟΜΕΡΟΣ και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (και μπροστά και πίσω, και στις 2 λειτουργίες της ομάδας, επιθετική και αμυντική)
Επίσης, θα ξεκινούσα με δεξί μπακ τον BRAUN.
Tέλος να προσθέσω, παίζοντας με ένα 6αρι, τον ΜΕΓΙΑΔΟ, μπορεί ο ΝΑΣΤΟΣ, να παίξει 2ο ΣΤΟΠΕΡ δίπλα στον ΜΙΧΟΓΙΕΒΙΤΣ, και ίσως αριστερό οπισθοφύλακα τον ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ αφού προηγηθεί συζήτηση μαζί του.
Η ομάδα ΜΠΟΡΕΙ να μείνει στην SUPER LEAGUE.

Spread the love