Μανόλης Καμάρης: Οχι σπουδαία ημέρα για το Club

Ζητήσαμε από τον Προπονητή Μανόλη Καμάρη να μας κάνει ένα σχόλιο-δήλωση για το ΟΦΗ – ΑΕΚ.
“Όχι σπουδαία ημέρα για το Club. Δεν μπορεί να συμβούν σύγχρονα πράγματα αν το Club ξεκινάει με ντισαβαντάζ τον αγώνα, λόγω ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ της ιδανικότερης 11άδας με βάση το υπάρχον ΡΟΣΤΕΡ. Θα μιλήσω στοχευμένα και όχι με ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΛΙΣΕ και ΑΟΡΙΣΤΑ. Επιθυμείς να ξεκινήσεις με ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ 1-4-2-3-1. Αυτό προϋποθέτει 2 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ. Επιλέγεις να ξεκινήσεις ΦΟΡ τον ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΤΟ. Οκ, δεκτό. Αλλά ΔΕΝ θα βάλεις και τον ΜΑΝΟ μέσα στην θέση του ΔΕΞΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜ διότι δεν είναι εξτρέμ! Θα τον κρατήσεις δίπλα σου στον πάγκο.
Η ΑΕΚ είχε καταπληκτική κυκλοφορία μπάλας και η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του ΟΦΗ δεν είχε απαντήσεις. Βασικά ερωτήματα Προπονητή κατά την προετοιμασία του όποιου ματς μέσα στην εβδομάδα, είναι “ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ? ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ?” Η ΑΕΚ γνωρίζουμε, αναπτύσσεται, χτίζει το παιγνίδι της από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ με τον Λόπεζ. Θα κάνω κάτι για αυτό… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ! Θα δημιουργήσω μία ΔΥΝΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ, με 2 γρήγορες μονάδες όπως είναι οι VAZ (Δεξιός Εξτρέμ) και ο και BRAUN (Δεξιός Μπακ), τους έχω στο ΡΟΣΤΕΡ μου για να ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΤΟ BUILT UP τους. Θα είχαν ανταπεξέλθει με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία. Έτσι δείχνω ότι ΕΧΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, αντιλαμβάνομαι και προλαβαίνω τις εξελίξεις πριν συμβούν… ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ CLUB, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΝΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Θα αναγκάσουμε τον αντίπαλο να παίξει κακό ποδόσφαιρο μπλοκάροντας τον τρόπο ανάπτυξης του.
Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ πλευρά στον ΣΕΜΕΝΤΟ – από αριστερά να τον φέρει στην δεξιά πλευρά για να τον βοηθήσει, διότι ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ του είχε πάρει τον αέρα… – Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ PASSING GAME. ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ (ΠΑΣΑ) όπου η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ το ΕΠΕΤΡΕΠΕ χωρίς αχρείαστες παραπάνω επαφές που καθυστερούν την ανάπτυξη.’’

Spread the love