Κράτησε το αήττητο με ανατροπή στο Αγρίνιο (highlights)

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα χωρίς ήττα, έκανε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπαϊροβιτς με πέναλτι στο 55΄, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, για την 25η αγωνιστική της Super League, ανοίγοντας στους δέκα βαθμούς την «ψαλίδα» από το δεύτερο Ολυμπιακό, που παίζει αύριο (17/3) με τον Παναθηναϊκό. Ένα απίθανο σουτ του Βιεϊρίνια στο 64΄ και μία κεφαλιά του Μάτος στο 67΄ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την έφεραν ακόμη πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της μετά από 34 χρόνια.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τσαμούρης (Πειραιά), είδε σωστά και έδωσε το πέναλτι και ήταν κοντά στις φάσεις, όμως και οι βοηθοί του οι Κωνστάντιος (Ευβοίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας) υπέδειξαν σωστά τα οφσάιντ και ακυρώθηκαν δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Έγιναν λάθη και από τον ρέφερι και από τους βοηθούς του, αλλά είναι προφανές ότι δεν είχαν πρόθεση να αδικήσουν κάποιον και δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Κίτρινες: 20’ Ντίας, 25’ Μπίσεσβαρ, 36΄Ολιβέιρα, 57’ Βιεϊρίνια, 83’ Ζαμπά
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Πάουλο (80’ Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69’ Λουσέρο), Μπαϊροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74’ Τσοκάνης)
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77’ Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87’ Ενρίκε), Λημνιός (60’ Σβιντέρσκι), Άκπομ

Spread the love