Κατέβασε ρολά ο Κυριακίδης στο Περιστέρι…

Ο εντυπωσιακός Κυριακίδης σταμάτησε τον Ατρόμητο και έδωσε σπουδαία νίκη στον Παναιτωλικό με 1-0 στο Περιστέρι για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απόκρουσε πέναλτι και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Αγρινίου, που υποχρέωσε τους «κυανόλευκους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα και 2η στο πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, «πληγώνοντας» την προηγούμενη ομάδα του. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ρόσα στο 49′.
Διαιτητής:  Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Βλάσσης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).
Κίτρινες: 9′ Ρισβάνης, 60′ Μπουσούλατζιτς – 52′ Ροντρίγκες, 70′ Μοράρ
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (66′ Ουάρντα), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας (85′ Κλέσιο), Μοράρ.

Spread the love