Κατάθεση ψυχής των παικτών του ΠΑΣ στην Λειβαδιά (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς νίκησε στη Λειβαδιά τον τοπικό Λεβαδειακό με 2-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League. Η νίκη αυτή των Ηπειρωτών αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως από το 50ο λεπτό αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάργα. Τα γκολ της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα της οποίας φέρνει τους γηπεδούχους πιο κοντά στον υποβιβασμό, σημείωσαν οι Νικολιάς (77′) και Μάνος (90’+).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Μπούξμπαουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.
Κίτρινες: 35′ Μπουκουβάλας, 42′ Κάργας.
Κόκκινες: 50′ Κάργας.
Οι συνθέσεις των πμάδων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Παντελιάδης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ζησόπουλος (76′ Σαβαντογκό), Μητρόπουλος (82′ Καραχάλιος), Νανγκίς, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς (62′ Μέλεγκ), Μαρκόβσκι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Κάργας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς, Κάστρο, Νικολιάς (90′ Γιάκος), Παμλίδης (80′ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης (87′ Μάνος).

Spread the love