Καλπάζει ο Απόλλων για την επιστροφή του, με διπλό και στα Τρίκαλα

Σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στα ανάμεσα την τοπική ομάδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και να βρεθεί μια ανάσα πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λάρισας
Τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Ναβάρο στο 29′ και τον Σαρακατσάνο στο 44′ όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος στο 53′ το σουτ του Ναβάρο πέρασε άουτ, ενώ στο 75′ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν ο Φαρινόλα ξέφυγε από πλάγια έκανε το σουτ, το οποίο απόκρουσε ο Χιώτης και στην συνέχεια ο Φατιόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τα Τρίκαλα είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 91′ με τον Σαρακατσάνο και στο 95′ και πάλι με τον Ναβάρο.
Ο ποδοσφαιριστής Τζιώρας του Απόλλωνα είπε πως από την στιγμή που δεν δέχθηκαν τέρμα στο πρώτο μέρος που είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι, περίμεναν την μία φάση για να σκοράρουν όπως κι έγινε.
Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αϊνούλη της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος ήταν ο Μπαλατσούκας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΡΙΚΑΛΑ(Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Ζώνας, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης (73′ Σερτζίνιο), Γκμπαλέ (73′ Χαροντάκης), Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (58′ Βρούτσινα).
ΑΠΟΛΛΩΝ(Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος (87′ Κύργιας), Ψιάνος, Κονέ, Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (63′ Στεργίδης), Τζιώρας (71′ Καμαρά).

Spread the love