Καλά το πάει το γράμμα ο Σύντιχας…

Ανέλαβε πριν λίγο καιρό την προεδρία στην Τριτωνία ο Μανώλης Συντιχάκης και με το καλημέρα απέδειξε ότι εκτός από καλός ποδοσφαιριστής και προπονητής, τώρα τείνει να δώσει δείγματα γραφής και σαν καλός πρόεδρος.
Αν παρατηρήσουμε με προσοχή το τελευταίο διάστημα κάθε κίνηση που γίνεται στην Τριτωνία είναι μελετημένη. Πρώτον, διοργάνωσε την χοροεσπερίδα της την κατάλληλη στιγμή, που εκτός της καλοπέρασης του κοινού, ενίσχυσε σημαντικά το ταμείο της, οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα εμπεριέχουν ποιότητα, ενδεικτικά θα αναφέρω δύο ονόματα, τον κεντρικό αμυντικό Σάκη Γεωργόπουλο και τον επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα Μανώλη Καουκάκη.
Και τέλος, με το μεγάλο «ΜΠΑΜ» την συνεργασία με την οικογένεια Χατζηαθανασιού ιδιοκτήτης του «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ – ΙΡΙΔΑ catering» μια συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Αστριτσίου γι αυτή την συνεργασία:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας, ως επίσημος μέγας χορηγός της ομάδας μας, με τον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ – ΙΡΙΔΑ catering, στα Πεζά Ηρακλείου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την οικογένεια Χατζηαθανασίου για την προσφορά τους αυτή, είναι ιδιαίτερη τιμή η συνεργασία μας, γιατί είναι μια επιχείρηση που κοσμεί πολλά χρόνια την περιοχή μας βοηθώντας πάντα στο γενικότερο καλό !!!
Η συνεργασία αυτή είναι επιθυμία και των δυο, να διαρκέσει πολλά χρόνια !
Η ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα ονομάζεται ΤΡΙΤΩΝΙΑ – ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΙΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

Spread the love