Και ξαφνικά ο Λεναδειακός πάει να γίνει Μπαρτσελώνα (highlights)

Πολύτιμη νίκη που του δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία απέσπασε ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαμπούρης με πέναλτι στο 54΄ σε ένα ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός έφθασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 7ος με 27β.

Ήταν ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη, με στόχο οι μεν γηπεδούχοι για να έχουν ελπίδες για τη σωτηρία τους, οι δε φιλοξενούμενοι στη μάχη που δίνουν για είσοδο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Έτσι παρατάχθηκαν στον αγώνα αρκετά επιφυλακτικά και χωρίς να ρισκάρουν, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να μην δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις, αν εξαιρέσουμε μια προβολή του Μαρκόβσκι στο 41΄ από κοντά με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να φεύγει κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λεβαδειακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με πέναλτι του Τσαμπούρη στο 54΄, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου στον Μιχάι για τράβηγμα στον Μαρκόφσκι. Στο 64΄ είχαμε νέα καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό, όταν σε κοντινή προβολή του Αντιλέχου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Παναιτωλικός, που έχασε στο 45΄ τον Μοράρ λόγω τραυματισμού, δημιούργησε μια καλή ευκαιρία στο 90΄ με τον Μάζουρεκ ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχή δεν κατάφερε να ευστοχήσει και να ισοφαρίσει το σκορ. Γενικά ο Παναιτωλικός πάντως δεν είχε επιθετικές λύσεις και δεν κατάφερε να απειλήσει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον Λεβαδειακό ο οποίος τελικά πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας)
Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Άργκους
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς (90΄ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό, Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89΄ Ιωαννίδης).
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Μιχάι, Άργκους, Λιάβας (46΄ Αμαράλ), Λουσέρο, Τσιγγάρας (71΄ Μάζουρεκ), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μπαΐροβιτς, Μοράρ (45΄ Μανά).

Spread the love