Και με τα δυο ο ΟΦΗ στην Α΄ Εθνική

Μετά από ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέτριψε την Παναχαϊκή με 3-0 στο γήπεδο της Αγιάς, ξέφυγε 13 ολόκληρους βαθμούς από αυτήν και πλέον έχει εξασφαλίσει την άνοδο και φουλάρει για τον τίτλο, που εκτός από το πρεστίζ θα πάρει και κάποια χιλιάρικα σαν πριμ ανόδου
Μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, όλα έδειχναν μαύρα για την ομάδα του Ηρακλείου χωρίς ουσιαστικά πρόεδρο, αφού ο Τσάλος το βράδυ τα παρατούσε και το πρωί ξανασυνέχιζε, τους παίχτες να μη προπονούνται ζητώντας τα χρωστούμενα κ.λ.π.
Και Ω! του θαύματος και λεφτά βρέθηκαν και πρόεδρος βρέθηκε, τα βαρίδια απομακρύνθηκαν, σε αυτό βοήθησε και ο Φώτης και όλα πήραν το δρόμο τους.
Ο Παπαδόπουλος συμμάζεψε τα πράγματα, βρήκε το αγωνιστικό πλάνο που ταίριαζε στους παίκτες που του απέμειναν, ενώ προχώρησε και στις προσθήκες που χρειαζόταν η ομάδα, με το αποτέλεσμα να φαίνεται πλέον εντός γηπέδου βάζοντας 3 γκολ στη φιλόδοξη φέτος Πατρινή ομάδα τρία γκολ στο ρελαντί.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι δημιουργώντας την πρώτη τους φάση στο 1ο λεπτό, αλλά μέχρι εκεί, αφού οι παίχτες του ΟΦΗ αντέδρασαν θετικά και στο 10΄ θα έπρεπε να έχουν σκοράρει με το Κουτσιανικούλη που βρέθηκε μόνος προ κενής εστίας, αλλά ο διαιτητής έδωσε το φάουλ που έγινε στον Βουό έξω από την περιοχή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, στον οποίο έδειξε και κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη, αφού ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Από την εκτέλεση του φάουλ ο παίκτης της Παναχαϊκής Μπουτζίκος βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο άρχοντας του γηπέδου ενήργησε σωστά, αφού έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μάνος, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Στο 21′ ο Κουτσιανικούλης με φοβερό σε εκτέλεση σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-2. Το τρίτο γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Κουτσιανικούλη από δεξιά να δίνει την μπάλα στον αμαρκάριστο Μάνο και αυτός να την στέλνει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Μάνος έφτασε τα 18 συνολικά στην κατηγορία.
Διαιτητής ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων) με βοηθούς τους Κόλλια (Ηπείρου), Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας) και 4ο τον Κορδολαίμη (Ανατολικής Αττικής).
Κίτρινες κάρτες: 8′ Σούλης, 13′ Μπουτζίκος – 36′ Ντίνας, 78′ Μπολάκης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80′ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (71′ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46′ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18′ Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (58′ Περογαμβράκης), Βουό (78′ Πουρτουλίδης).

Έντονη ήταν η παρουσία του φίλων του ΟΦΗ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!!!

Έντονη ήταν η παρουσία του φίλων του ΟΦΗ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!!!

Spread the love