Καβρομαμούνας speaking: Εγώ με τον παρά μου γ…

***Καλά, έχει γίνει το σώσε με τους πανηγυρισμούς στον ΟΦΗ για την πώληση του Ζοάο Φιγκειρέδο. Ένα εκατομμύριο θα βάλει ο Μπούσης στο ταμείο του.
***Κάποιοι γράφουν στο ΦΒ ότι αισθάνονται υπερήφανοι για το παραδάκι που πανταλώνιασε ο Αμερικάνος.
***Τώρα, για τον αποκλεισμό της ομάδας από μια ομάδα της πλάκας όπως ο Απόλλωνας Λευκωσίας, που στον επόμενο γύρο έφαγε 5άρα μούγκα όλοι μαζί…
***Για το πόσο μεγάλη ομάδα ήταν αυτή η Κυπριακή, δείτε τους πανηγυρισμούς τους και θα καταλάβατε. Ούτε οι ίδιοι δεν το περίμεναν, χεσμένοι ήρθαν.
***Όσο για το κέρδος από τη μεταγραφή, Μανώλη μου θύμησες έναν ξάδελφό μου που παίζει τζόγο και φυσικά χάνει κάτι παραπάνω από τον μισθό του κάθε μήνα. Που άμα κερδίσει κάνα πεντακοσάρι στο στοίχημα βγαίνει στους δρόμους και πανηγυρίζει δεόντως.
***Και πάμε τώρα παρακάτω και στις υποτιθέμενες 10-12 μεταγραφές που έχουν καταφέρει οι ιθύνοντες του ΟΦΗ.
***Κάτι από Φανούρη Βατσινά μου θυμίζει…
***Θυμάστε που επί της προεδρίας του, με προπονητή τον μέγα Ματζουράκη που μας έφερε τη μισή Ρουμανία για ενίσχυση;
***Και τελικά ακόμη πλερώνουμε ή μάλλον χρωστούμε…
***Πάμε τώρα και την μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας, που πολλοί από εμάς κριτικάρουμε ελαφρά τη καρδία…
***Μια ομάδα με 12 – 13 νέους ποδοσφαιριστές, χωρίς προετοιμασία και μετά από επτάμηνη απραξία, δεν είναι δυνατόν στο πρώτο – δεύτερο παιχνίδι να έχει απόδοση ίση με αυτή που θα έχει ύστερα από 3-4 μήνες και 10-15 παιχνίδια.
***Με παίχτες π.χ. Σολίς που ακόμη δεν έχουν μάθει την λέξη «μακάκας» δεν μπορείς να έχεις την ομάδα που θα ήθελες…
***Και μην ξεχνούμε ότι οι μεταγραφές δεν αποδίδουν πάντα όπως σε ένα βιντεάκι που μας έχει προμηθεύσει ο μάνατζερ του παίχτη.
***Τέλος, επειδή ακούω διάφορα ότι δήθεν ο ΟΦΗ έχει επιστρέψει στην εποχή Βαρδινογιάννη και ότι είναι πλέον ένα κλειστό ΚΛΑΜΠ, θα συμφωνήσω αλλά και θα παραδεχθώ ότι έτσι πρέπει να είναι, φέρνοντας στο μυαλό μου αυτό που λέει ο λαός μας «εγώ με τον παρά μου γ…ώ και την κυρά μου».
***Αυτό κάνει ο Αμερικάνος και όσο το κάνει θα είναι ο κύριος παίχτης στις πλάτες του ΟΦΗ…
***Και αυτό το περί ανεξαρτησίας έχει πάει για βρούβες το λιγότερο…

Spread the love