Ισοπαλία και στα πέναλτι Αστέρας – Λάρισα

Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα (1-1). Στο 18ο λεπτό, από τα 11 βήματα και εν μέσω διαμαρτυριών για την αποβολή του Γιοβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα (σ.σ. στο ημίχρονο η θεσσαλική ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας), ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 77`, ο διαιτητής Κύζας υπέδειξε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά εις βάρος του Αστέρα, με τον Ναζλίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 38ο λεπτό με τον Δημούτσο και το δεύτερο στο 86ο λεπτό με τον Στανισάβλιεβιτς.

Οι γηπεδούχοι στο 16ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι στο αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Μονιάκη, για το οποίο όμως τιμωρήθηκε -κακώς- με κόκκινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς. Η Λάρισα έμεινε με 10 παίκτες και ο Ιωαννίδης από τα 11 βήματα δεν είχε πρόβλημα στο 18` ν` ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα.

Στο 21` ο Ναζλίδης με σουτ υποχρέωσε τον Ντοναρούμα να πραγματοποιήσει δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 38`, ο Αστέρας είχε δοκάρι, όταν η μπάλα από το ψιλοκρεμαστό πλασέ του Δημούτσου σε ανυπεράσπιστη εστία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Μπέρτος, Ξενοδόχοφ, Χαμντανί, Δημούτσος, Ίγκορ, Ντέλετιτς

Κόκκινες κάρτες: Γιοβάνοβιτς (16`)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Τσιλιανίδης (62` Μάσα), Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81` Στανισάβλιεβιτς), Καλτσάς, Φερνάντες (69` Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας (65` Κάπος), Μαρουκάκης (46` Ντοντό), Αβραάμ (31` Ντέλετιτς), Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ναζλίδης, Ναβάρο.

Spread the love