Θετικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ (highlights)

Καλοστημένος παίζοντας έξυπνα και με κάποια δόση βοήθειας από την ΘΕΑ τύχη ο ΟΦΗ κατάφερε να αποδράσει με το θετικότατο αποτέλεσμα, που ήταν η ισοπαλία και βλέπει πλέον με περισσότερη αισιοδοξία το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
Ούτε το δεύτερο λοιπόν χρονικά παιχνίδι της φετινής Super League ανέδειξε νικητή, καθώς Άρης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η ομάδα της Κρήτης, αφού γλίτωσε στη φάση του 11′, με τον Νίκο Μαρτίνες να σημαδεύει το δοκάρι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κοροβέσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και με σουτ ο Μιγκέλ Μεγιάδο νίκησε τον Έμαν για το 0-1 στο 18′! . Στο 69′ ήρθε η ισοφάριση από το σουτ του Λούκας Σάσα, έπειτα από ενέργεια του Φετφατζίδη!

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Τάσης (Ηπείρου), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης) Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Τόνσο), Ντιγκινί (89’ Γιουνές), Ιντέγε.ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (89’ Μπράουν), Ναμπί (81’ Σακόρ), Σεμέντο (70’ Σασί), Τσιλιανίδης, Μάνος.

Spread the love