Η ομάδα του Γκώνια μπορεί και στα χασομέρια!!!

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή.
Νικητές ανεδείχθησαν οι «κιτρινόμαυροι» με 2-1, με γκολ που πέτυχε το «κανόνι τους» και δεύτερος στην λίστα των σκόρερ της κατηγορίας, Κάιπερς, στα χασομέρια της συνάντησης…
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Έφορντ, η ομάδα της Πάτρας «απάντησε» στο 42΄ με τον Μωραΐτη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάιπερς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τη Νίκη του Εργοτέλη χάρηκαν εκτός από τους πολυπληθείς φιλάθλους του και οι φίλοι του συμπολίτη ΟΦΗ, που είδαν την ομάδα τους να ξεφεύγει ακόμη περισσότερο από την τρίτη Παναχαϊκή, που η διαφορά πλέον αυξήθηκε στους -5 βαθμούς.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας, με βοηθούς τον Τσακίρη του Συνδέσμου Δράμας και τον Ζήρδα του Συνδέσμου Αθηνών.
Κίτρινες: 54′ Γκίνο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης (64′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ (70′ Σταματάκος), Ροβίθης (81′ Μανουσάκης), Κάιπερς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης (81′ Πολυχρόνης), Φουρλάνος, Γκίνο, Στεργίδης (64′ Aποστολόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (75′ Βασιλείου).

Spread the love