Η ισοπαλία δεν «βόλεψε» κανένα τους

Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι έγινε στο Ρέθυμνο ανάμεσα την Επισκοπή και τον Ατρόμητο Πειραιά, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να μην βολεύονται διόλου στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Μίλιτς με σουτ στο 9′ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι Πειραιώτες αντέδρασαν και, αφού στο 13′ ο Ευθυμιάδης σημάδεψε το δοκάρι, πήραν κεφάλι στο σκορ με τα γκολ που έβαλαν ο Δανασής στο 39′ και ο Ράπτης στο 44′ με κοντινό σουτ.
Στο 83′ ο Παναγιωτόπουλος βρήκε επίσης δοκάρι και δεν έγινε το 1-3, ενώ, αντίθετα, ο Σίσκοφ με πλασέ στο 90’+1 ήταν πιο εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με 21 βαθμούς η Επισκοπή είναι στη 13η θέση, ενώ ο Ατρόμητος Πειραιά βρίσκεται με 24 βαθμούς δύο σκαλιά ψηλότερα στην κατάταξη.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Παπαδήμας, Καψιώτης, Λένγκα, Πάτας, Μπάτζεφ (70′ Μέμος, Γούλας (60′ Σίσκοφ), Ιβάνοφ (46′ Χαλκιαδάκης), Μίλιτς, Μηνάς, Κοτάτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Καψαλόποδας (76′ Παλαιοπάνος), Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης (65′ Χριστόπουλος).

Spread the love