Η Επιδημία του κορονοϊού έχει αρνητική οικονομική επίδραση και στον ΟΦΗ!!!

Ο κορονοϊός φαίνεται να έχει επηρεάσει σε αφάνταστο σημείο τα ταμεία των ομάδων και φυσικά του ΟΦΗ, που όπως μαθαίνω, εάν δε βρεθεί τις επόμενες μέρες κάποιο ζεστό χρήμα θα υπάρξει πρόβλημα ακόμη και στη μισθοδοσία.
Και για να εξηγούμεθα, τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως είχαν σχεδιαστεί πριν ένα χρόνο, με τον προϋπολογισμό να έχει ξεφύγει για τα καλά και τον πρόεδρο να φέρεται να είναι δυσαρεστημένος ως προς τις υποσχέσεις που του είχαν δοθεί πριν αναλάβει την ομάδα, όπως π.χ. ότι θα μπορούσαν να αναδείξουν ταλέντα που θα έφερναν «ζεστό χρήμα» στο ταμείο της ομάδας, κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η μοναδική για την ώρα μεταπώληση είναι του Ισπανού τερματοφύλακα, εξού και η επιμονή του κ. Σίμου να χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα τον Ισπανό τερματοφύλακα, φυσικά και με την παρότρυνση του μάνατζερ του παίχτη, που απαίτησε από τον διοίκηση να δοθεί στον Γουόλι χρόνος συμμετοχής ώστε να μπορέσει να τον βγάλει στην αγορά.
Ένα άλλο σημείο αναφοράς για τη δεινή οικονομική θέση που φαίνεται να περνάει η ομάδα είναι αυτό του χρέους προς την Εφορία, που κάποιοι καλά γνωρίζοντας την κατάσταση πιστεύουν ότι μπορεί να ξεπερνάει και το ποσό των 900.000€, κάτι που αν αληθεύει ο ΟΦΗ κινδυνεύει να επιστρέψει στην προ-Μπούση εποχή.
Και ένα τελευταίο που έχει να κάνει με την παραίτηση του προέδρου κ. Δανδάλη είναι ότι η παραχώρηση του ΒΑΚ στην ΠΑΕ έγινε χωρίς την απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να θεωρείται άκυρη, κάτι που έχει επιδράσει αρνητικά στο περιβάλλον του προέδρου.

Spread the love