«ΖΕΡΒΑ» μπήκε το 2016 για τον Κρουσώνα

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την ομάδα του Ηρακλείου στην Αθήνα και δε δείχνει ικανός να κάνει την υπέρβαση και να κάνει κάτι καλύτερο μακριά από τον Κρουσώνα.
Η ΑΕ Ηρακλείου δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της, αλλά απέναντι στον Κρουσώνα τα κατάφερε άψογα. Για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α’ κατηγορίας, η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-0 των Κρητικών και έδειξε ότι θα προσπαθήσει για το ακατόρθωτο της παραμονής.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με σουτ του Ρεντζή, Πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 60′ με τον Τζανέτο και στο 85′ ο Καλιαμπάκας με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που δείχνει πως μακριά από την έδρα του έχει πολλά προβλήματα και δυσκολεύεται να πάρει βαθμούς.
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Δράμπαλης, Ρεντζής, Κατσούλης, Λύκος, Ψαρρής, Αλεξίου, Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας (90’ Μπαλατσούρας), Λουσαράκης (70’ Σπανός), Τζανέτος (85’ Σπυριδάκης), Μέρτκολα.
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Ράικο Γιάνγιανιν): Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Χύσι, Καλεμάκης, Κανδυλάκης, Μανιδάκης, Μάστορας (46’ Ρομπάκης), Πήλιος (87’ Κουράκης), Ανωγειαννάκης (67’ Τσοχανταρίδης), Μπαμπής.

Spread the love