Εύκολο το πέρασμα της ΑΕΚ από την Βέροια…

Την πρώτη της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League πέρασε με 2-0 από τη Βέροια, με σκόρερ τους Μπακασέτα (19΄), Βάργκας (87΄).
Με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με την Ξάνθη, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά. Στο 13΄ είχε μία ευκαιρία από αυτές που δεν… χάνονται όταν ο Μάνταλος βρέθηκε εντελώς μόνος απέναντι στον Λόπεθ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Αλμέιδα αστόχησε σε εξ επαφής κεφαλιά. Το σκορ άνοιξε λίγο αργότερα στο 19΄ από «δώρο» του τερματοφύλακα της Βέροιας, σε απευθείας φάουλ του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα. Στο 43΄ ο παίκτης-αποκάλυψη της περσινής σεζόν με «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής «τράνταξε» το δοκάρι. Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει άμεσα όταν από λάθος έξοδο του Ανέστη, ο Καπετάνος βρέθηκε μπροστά στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία, αλλά ο Σιμόες ήταν παρών και απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), βοηθοί του οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Πουλημάς (Κέρκυρας).
Κίτρινες: 45′ Ναβαλόφσκι – 76′ Βάργκας
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι (81′ Βίτι), Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46′ Κάλβο), Σισίνιο, Άρτσε (71′ Μίλιεβιτς), Καπετάνος.
ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (81′ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπακασέτας, Ροντρίγκες (64′ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αλμέιδα (41′ λ. τρ. Βάργκας).

Spread the love