Ευχαριστημένοι και οι δυο με την ισοπαλία

Αντεξε η ψυχωμένη Λαμία, η οποία, μολονότι αγωνίστηκε από το 30ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάντερσον (με δύο κίτρινες κάρτες), και κράτησε ανέπαφη την εστία της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε έτσι για έξι αγώνες χωρίς νίκη, ενώ από την πλευρά της η Λαμία συνέχισε αήττητη για εβδομο συνεχές παιχνίδι. Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη, με δύο κίτρινες κάρτες.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους στο 32ο λεπτό. Τότε ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μελίσσα. Δύο λεπτά αργότερα απάντησαν στις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, όταν ο Δημούτσος σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο Αστέρας, λόγω και της αριθμητικής υπεροχής του, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την άμυνα της Λαμίας, οι παίκτες της οποίας οπισθοχώρησαν για να καλύψουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Στο 60ο λεπτό ο Μανιάς βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, πλάσαρε, αλλά ο Μελίσσας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να πολιορκεί την άμυνα της Λαμίας, αλλά σταματούσε στις εκπληκτικές αποκρούσεις του Μελίσσα, ο οποίος στο 75′ απέκρουσε εντυπωσιακά διαδοχικά προσπάθειες από τους Τριανταφυλλόπουλο και Δουβίκα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να «σφυροκοπούν» τη Λαμία, η οποία όμως με μαζική άμυνα άντεξε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο διαιτητής του αγώνα, Γεώργιος Βρέσκας, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βασιλαντωνόπουλο, – Ιγκλέσιας, Πασαλίδη, Δουβίκα, Καλτσά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας (80′ Οσμάν), Δημούτσος, Καραμάνος (46′ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82′ Ασίγκμπα), Επστάιν, Μπαράλες.
Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (85′ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46′ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

Spread the love