Ετοιμοι δηλώνουν οι διεθνείς μας για το 2Χ2 στη Βουδαπέστη (21:45)

Πανέτοιμη για να κάνει το 2Χ2 στο UEFA Nations League είναι η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, επικρατώντας με 1-0 της Εσθονίας στο Ταλίν, το περασμένο Σάββατο (8/09) και απόψε θα επιδιώξει να «ζευγαρώσει» τις νίκες της απέναντι στην σαφώς πιο δυνατή, Ουγγαρία, στην Βουδαπέστη (21:45).
Ο Μίχαελ Σκίμπε ενδέχεται να κάνει μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς στο πρώτο ματς δεν χρησιμοποίησε τον Κάρλος Ζέκα και στην θέση του ξεκίνησε τον Μπουχαλάκη. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, όμως, έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι 100% ετοιμοπόλεμος. Το αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αυτό θα αποφασιστεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή.
Η Ουγγαρία προέρχεται από την ήττα στην Φινλανδία και θέλει πάση θυσία να πάρει το πρώτο της «τρίποντο», γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της «γαλανόλευκης». Το ματς θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», ωστόσο, αυτό δεν απασχολεί τους διεθνείς και τον Σκίμπε, που είναι προετοιμασμένοι για ένα ματς που οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε και με τους Εσθονούς και να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Οι Μήτρογλου και Μανωλάς προέρχονται από κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.

Spread the love