Ερωτηματικό μόνο ο Οικονόμου στον Εργοτέλη

Με ηθικό ανεβασμένο στα ύψη μετά το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» συνέχισαν στον Εργοτέλη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Παγκρητίου το Σάββατο κόντρα στην ομάδα της Σπάρτης.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με δυνατό αέρα, βροχή και πολύ κρύο πραγματοποιήθηκε και σήμερα η προπόνηση του Εργοτέλη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρατίου σταδίου.

Οι παίκτες μας εκτέλεσαν το πρόγραμμα τους κανονικά κάτω από τις οδηγίες του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του. Στα ευχαρίστα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της Σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης (27/1 – 15:00) κόντρα στην Σπάρτη. Ο τεχνικός της ομάδας μας έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα εάν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Κώστα Οικονόμου καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του. Υπενθυμίζουμε ότι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζονταν στο Ουγγρικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Σεγκεντ.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. ενώ λίγο νωρίτερα έχει προγραμματιστεί προβολή βίντεο με ανάλυση από το τεχνικό τιμ της ομάδος μας.

Spread the love