Εργοτέλης: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!!!

Μια από τα ίδια για την ομάδα του Γκώνια και πάλι ήταν καλύτερη, είχε σουτ στο δοκάρι, έπαιζαν οι αντίπαλοι από το 65΄ με παίκτη λιγότερο, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στο Παγκρήτιο
Οι δυο ομάδες μπήκαν αγχωμένες στο παιχνίδι, με το πρώτο δεκαπεντάλεπτο να περνάει χωρίς τίποτα το αξιόλογο. Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 19΄έιχαν το πρώτο τους σουτ με τον Έφορντ που πέρασε πάνω από δοκάρι.
Έπειτα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Λέο, το σουτ του οποίου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Λαδάς.
Στο 42΄ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ, όταν ο Κάιπερς έγινε αποδέκτης της βαθειάς μπαλιάς του Σταματάκου και αφού πέρασε και τον Λαζαρίδη έκανε το 1-0…
Στην επανάληψη οι 2 ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά μια-δυο περιπτώσεις για γκολ πέρασαν ανεκμετάλλευτες και παρά την αποβολή του Φαούση, ο Εργοτέλης δεν προσπάθησε να επιτύχει κάποιο γκολ και να εδραιώσει τη νίκη του, αλλά αρκέστηκε στο πτωχό 1-0 που τελικά αποδείχθηκε, αφού στο 80΄ο Σαλιάκας από κοντά έφερε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Γιώργο Γιαννίκο (Πειραιά) και Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας):
Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (83′ Πάτας), Σταμόπουλος, Έφορντ (65′ Ιατρούδης), Κάϊπερς, Σταματάκος, Μπούζας.
ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Φουασής, Ζιουλής, Σάλιακας (89′ Αποστολίδης), Γκίνης, Λεμονής, Βρεττός (61′ Ντάγκρας), Ξυδάς (71′ Σελινιωτάκης), Λέο.

Spread the love