Εργοτέλης: Ενίσχυση στο τεχνικό team – την Δευτέρα (27/7) η πρώτη.

Μπορεί να έχει αδειάσει για τα καλά το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» κάτι που φέρνει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, που είναι φυσικό αλλά θα λέγαμε σε αυτούς καλά κάνει η διοίκηση και ξεκαθαρίζει ποιους ποδοσφαιριστές θα κρατήσει για την επόμενη σεζόν, δεδομένου ότι δεν ήταν και η καλύτερη πορεία της ομάδας στην χρονιά που μόλις τελείωσε.
Αφού λοιπόν ο Τεχνικός Διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης εντόπισε τις αδυναμίες της περσινής ομάδας , ενημέρωσε τη διοίκηση και όλοι μαζί πήραν την απόφαση, τις ενέργειες της οποίας έχουμε παρακολουθήσει τις προηγούμενες μέρες και που θα δούμε στο μέλλον
Αποφασίστηκε λοιπόν η ενίσχυση του τεχνικού team προσθέτοντας στο δυναμικό της δύο αξιόλογα πρόσωπα απ’ τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο Μανόλης Σουτζής αναλαμβάνει βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ ο Γιώργος Γουνελάς το πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά το νέο τεχνικό team της ομάδος μας ενόψει της 2020/2021 σεζόν θα έχει ως εξής:
Προπονητής: Γιάννης Ταουσιάνης
Βοηθός προπονητή – Αναλυτής: Τσιακίρης Χρήστος
Βοηθός προπονητή: Μανόλης Σουτζής
Προπονητής φυσικής κατάστασης: Γιώργος Γουνελάς
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Τάσος Μεϊντάνης
Τέλος, σε ένα μίνι συμβούλιο που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ αποφασίστηκε από κοινού
η προετοιμασία της ομάδας να ξεκινήσει την Πέμπτη 30/7, με τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρώνονται νωρίτερα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 27/7 για να ξεκινήσουν τα εργομετρικά – αιματολογικά τεστ που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες.

Spread the love