ΕΠΣΗ: Κανονικά τα πρωταθλήματα, μέχρι νεοτέρας.

Μετά την Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι παρατείνονται τα έκτακτα μέτρα για την πανδημία στο Νομό Ηρακλείου, η ΕΠΣΗ δια του προέδρου της κ. Νίκου Τζώρτζογλου εξέδωσε ανακοίνωση προς ενημέρωση των σωματείων της Ένωσής του, ότι τα πρωταθλήματα εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ανακοίνωση
Τις τελευταίες ώρες λόγω της παράτασης των έκτακτων μέτρων για την πανδημία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ αφουγκράζονται την αγωνία των σωματείων και των παραγόντων ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου έχει επικοινωνήσει ήδη με την ΕΠΣ Χανίων όπου σήμερα έγινε κανονικά ο αγώνας Super Cup, αλλά και με Ενώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως είναι η Αθήνα, η Πέλλα κ.α., όπου παρά τα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία, οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ενημερώνουν τα σωματεία ότι με τις παρούσες συνθήκες θα ξεκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα, με την τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επίσημη απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ θα παρθεί την Δευτέρα, όταν και θα ολοκληρωθούν οι επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εφόσον τις επόμενες ημέρες υπάρξουν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί…

Spread the love