Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦ Ιεράπετρας (Highligts)

Ο Ιωνικός που έμεινε στο 0-0 στην Καβάλα και η Βέροια που γνώρισε την ήττα (1-0) στη Ρόδο από τον Ιάλυσο έχασαν έδαφος και είδαν τη διαφορά από την κορυφή και τα Τρίκαλα ν’ αυξάνεται.
Τα Τρίκαλα απέδρασαν (0-1) το Σάββατο από την Καλαμάτα με πέναλτι του Ριζογιάννη στο 90+6′ κι όχι μόνο παρέμειναν στην κορυφή της Football League, αλλά αύξησαν και τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Κι αυτό γιατί ο Ιωνικός που έμεινε στο 0-0 στην Καβάλα και η Βέροια που γνώρισε την ήττα (1-0) στη Ρόδο από τον Ιάλυσο έχασαν σημαντικό έδαφος. Η ομάδα της Νίκαιας δοκιμάστηκε στο Ανθή Καραγιάννη από την Καβάλα κι έμεινε άσφαιρη.

Ο Ιωνικός παρέμεινε στη δεύτερη θέση, όπως και η Βέροια στην Τρίτη. Η Βασίλισσα του Βορρά γνώρισε την ήττα στη Ρόδο, καθώς ο Ιάλυσος επικράτησε 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακρυδημήτρη. Στην Τέταρτη θέση ανέβηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από το Αιγάλεω χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Πόζογλου στο 11ο λεπτό.

Η Ιεράπετρα πανηγύρισε τη νίκη επί του Θεσπρωτού χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σκόνδρας, ενώ στο 1-1 έμειναν η Τρίγλια με τον Διαγόρα. Βαθμολογική ανάσα για τη Νίκη, η οποία συνέτριψε στη Θεσσαλία με 3-0 τον Ασπρόπυργο από τα γκολ των Βοσκόπουλου, Ροχάνο και Τσιώλη.

Τα πλήρη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Καλαμάτα – Τρίκαλα 0-1
(90+6′ Ριζογιάννης)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Αιγάλεω – Ολυμπιακός Βόλου 0-1
(11′ Πόζογλου)
ΟΦΙ – Θεσπρωτός 1-0
(41′ Σκόνδρας)
Τρίγλια – Διαγόρας 1-1
(55′ / 11′ Μπαρμπαρούσης)
Καβάλα – Ιωνικός 0-0
Ιάλυσος – Βέροια 1-0
(30′ πεν. Μακρυδημήτρης)
Νίκη Βόλου – Ασπρόπυργος 3-0
(8′ Βοσκόπουλος, 68′ Ροχάνο, 89′ Τσιώλης)

Spread the love