Επιστροφή Καζανάκη στη διοίκηση…

Η επιστροφή και με τη βούλα του Καζανάκη στα διοικητικά σηματοδοτεί αλλαγές σε πολλά για την ομάδα, αφού ο παλαίμαχος διοικητικός παράγοντας θα βάλει επιτέλους τα πράγματα στη σωστή τους βάση.
Ο ΟΦΗ θα σταματήσει πλέον να είναι το «ξέφραγο αμπέλι» των τελευταίων χρόνων, δεν θα μπορούν οι διάφοροι, μαϊμούδες, αεροπόροι, γιατροί κ.λ.π. να πουλάνε φούμαρα και να εκμεταλλεύονται το όνομα της ΠΑΕ. Τέλος , θα σταματήσει το «μανατζαριλίκι» κάποιων να φορτώνουν την ομάδα με παίκτες της «πλάκας», απλά για την προμήθεια.

Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον Γιώργο Αλετρά να είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Ο κ. Αλετράς παρέμεινε στη θέση που κατείχε και στη Διοικούσα Επιτροπή που είχε ορισθεί από το πρωτοδικείο, με το έργο του να κρίνεται επιτυχημένο και κατόπιν και της δικής του σύμφωνης γνώμης, θα είναι πρόεδρος και στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Στη θέση των αντιπροέδρων, οι δύο πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ, Κώστας Καζανάκης και Γιάννης Πολεμαρχάκης, μαζί με τον Γιάννη Φασομυτάκη. Ο κ. Καζανάκης θα έχει την ευθύνη και του νευραλγικού τομέα των οικονομικών, πόστο το οποίο κατείχε στα παλιά «ένδοξα» χρόνια του ΟΦΗ.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ:
Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος: Γιώργος Αλετράς.
Αντιπρόεδροι: Γιάννης Πολεμαρχάκης, Κώστας Καζανάκης, Γιάννης Φασομιτάκης.
Υπεύθυνος Οικονομικών: Κώστας Καζανάκης.
Γενικός Αρχηγός: Κωνσταντίνος Ζερβάκης.
Μέλη: Γιάννης Καραϊσκάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Μανόλης Γουρνιεζάκης.
Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Παναγιώτης Σπυριδάκης.
Δημόσιες Σχέσεις: Δημήτρης Αποστολάκης, Νίκος Ανδριαδάκης.
Μάρκετινγκ: Μανόλης Γουρνιεζάκης.

Spread the love