Ενας «ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ» αγκάλιασε την πρόκριση!!!

Ονειρική βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε με 4-0 της Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ διαβασμένοι και το έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ένα ξέσπασμα στην επανάληψη, όπου σε 11′ σημείωσαν τρία γκολ! Ο Ραντζέλοβιτς σημείωσε δύο γκολ (75′,85′) κι από ένα οι Γκερέρο (30′), Ποντένσε (89′). Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, το 5ο ευρωπαϊκό του ματς. Την ερχόμενη Τρίτη θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Διαιτητής ήταν ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ. Τέταρτος ήταν ο επίσης Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (90+2′ Τοροσίδης), Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (87′ Καμαρά), Γκερέρο.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοβ, Πετρόφ, Φιόλουσον, Σπάχιτς, Ραμίρες, Καμπόλοβ, Καμπέλα (26′ Όλσον), Φιλένα, Βάντερσον, Ναμλί (58′ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (70′ Ιγκνατίεφ).

Spread the love