Εισιτήρια διαρκείας: «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»

Διάβασα ότι σε λίγεs ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας στο ΟΦΗ και η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να τρέξει και να τα προμηθευτεί με το ξεπερασμένο πλέον μήνυμα «Γίνετε ο 12ος παίκτης» κλπ.
Ο τίτλος μας τα λέει όλα. Το έχουμε δει στο παρελθόν και πολύ πιθανόν να το δούμε και στο μέλλον. Τα διαρκείας δημιουργούν αυτό που λέμε τσάμπα μάγκες, δηλαδή δίνουμε τα χρήματα μας για να το παίζουν κάποιοι (όχι όλοι) σωτήρες και όταν αυτά τα χρήματα τελειώσουν έχουμε γκρίνιες, παραιτήσεις και φυσικά διόγκωση του χρέους.
Υπάρχει λύση; Και βέβαια υπάρχει. Θα έλεγα πολύ εύκολη. Ας ανοίξει ένας κλειστός λογαριασμός στην Παγκρήτια ή άλλη τράπεζα και αυτά τα χρήματα να πάνε για την εξόφληση του χρέους, ώστε την επόμενη χρονιά να μην υπάρξει πρόβλημα αδειοδότησης.
Με αυτό τον τρόπο όντως βοηθάμε την ομάδα και νομίζω ότι αρκετός κόσμος γνωρίζοντας το σκοπό θα αγοράσει το εισιτήριο.
Αν από την άλλη μεριά αυτά τα χρήματα γίνουν προκαταβολές για μεταγραφές, ώστε να βγαίνει σε φωτογραφίες ο πρόεδρος, να πληρώνει η ομάδα αεροπορικά εισιτήρια για ταξιδάκια του Τσάλου, τότε φοβάμαι ότι αγοράζοντας διαρκείας απλά δημιουργούμε καινούριους τσάμπα μάγκες.

Το μήνυμα-κάλεσμα της ΠΑΕ την Τετάρτη το μεσημέρι (02/08), αναφέρει αναλυτικά: «Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, θα είναι σύντομα στην διάθεση των φιλάθλων της ομάδας μας.
Γίνετε ο δωδέκατος παίκτης και ενώστε τη δύναμή σας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Η παρουσία σας και η φωνή σας είναι απαραίτητος παράγοντας, για να αγγίξουμε το στόχο μας που είναι η κορυφή.
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!
Οι ενδιαφερόμενοι για τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
-Θύρα 1,4,5 70€
-Θύρα 2,3 180€
-Θύρα 7 300€
-Θύρα 8 250€
-Θύρα 9 κάτω 400€
-Θύρα 9 πάνω 500€

Spread the love