Είχε τον Ζανελάρη του, ο Γιούχτας στις Μοίρες

Ένα σπουδαίο διπλό πήρε ο Γιούχτας μέσα στις Μοίρες χάρις τα δυο προσωπικά παλικαρίσια γκολ του Ζανελάρη και τις δυο καταπληκτικές αποκρούσεις του Μυλωνάκη στις αρχές του Β΄ Ημιχρόνου.
Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πίεσε ψηλά και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα πολύ πιο νωρίς αν οι παίκτες της εκμεταλλευόταν, την πολλές φορές αστεία αστάθεια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Το σκορ τελικά άνοιξε με ωραία πλασαριστή κεφαλιά ο Ζανελάρης στο 31΄ενώ ο ίδιος παίχτης έκανε το 0-2 στο 82΄εκμεταλευόμενος την «Μεσολογγίτικη» έξοδο του Σωπασή.
Το 3-0 έκανε ο Σπύρου στο 85΄από εμφανή θέση οφσάιντ
Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής της συνάντησης Ζαχαριουδάκης , στο 75΄απέβαλε με απ’ ευθείας, αυστηρή κόκκινη κάρτα τον Κιόρι, αφήνοντας έτσι του γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Από την ομάδα των Μοιρών που θα πρέπει να σημειώσουμε έδειξε μια υπέρμετρη νευρικότητα, άρεσαν οι Ιερωνυμάκης, Μόντι και Φραγκιαδάκης, ενώ από τον Γιούχτα, σαφώς ο καλύτερος παίχτης του, ο σκόρερ Ζανελάρης, και οι Μυλωνάκης, Κεφαλούκος.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τη διαιτησία του Ζαχαριουδάκη και των βοηθών του, Καούρα και Βισκαδούρο.
Μοίρες(Γιώργος Φοινοκαλιώτης): Σωπασής, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Καλεμάκης(85’ Μπιμπάκης), Αριστεινίδης, Κιόρι, Τσαΐνης(70 Προβιδάκης), Μόντι, Ποτηράκης, Κεφάκης(80’ Ηλιάκης), Φραγκιαδάκης(60’ Μασέλης)
Γιούχτας(Μηνάς Πίτσός): Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μπιρμπίρης, Μαυρομάτης(60’ Τζουβάρας), Καστελλιανάκης(80’ Σπύρου), Ζανελάρης(85’ Μηλιαράκης), Ανωγειανάκης, Μαρκάκης(70’ Μανουσάκης)

Spread the love