Διπλό στον Άλιμο με σκόρερ τον Κατσικοκέρη τα Ζωνιανά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος έβαλε 2 γκολ και είχε ένα δοκάρι, ο Ερμής Ζωνιανών επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Αλίμου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Αμφότερες οι ομάδες κατέγραψαν από μία αξιόλογη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν μονόπλευρη, αφού οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα 2 φορές.
Ο Κατσικοκέρης άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 14’ και διπλασίασε το προβάδισμα του Ερμή Ζωνιανών στο 20’ με ωραία κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μπεκατώρου.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και, μάλιστα, έχασαν μία καλή ευκαιρία στο 35’ με τον Πέττα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, είχαν δοκάρι στο 72’ με τον Κατσικοκέρη, ο οποίος άγγιξε το χατ τρικ.
Με αυτή τη νίκη, ο Ερμής Ζωνιανών έπιασε τον Ηλυσιακό στην 7η θέση με 25 βαθμούς, εν αντιθέσει με τον Άλιμο που παρέμεινε στην «ουρά» με μόλις 7 βαθμούς.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε επειδή τότε οι Κρητικοί είχαν πέσει… θύμα του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι του Ηρακλείου προς τον Πειραιά.
ΑΛΙΜΟΣ (Ζήσης Zήκος): Μακρίδης, Πέττας, Προμπονάς, Σαλλάκου, Σκαμπαρδώνης, Ζάχι, Κατσαδούρος, Χρήστου (62’ Παυλίδης), Πετούσης, Μανωλιάς, Νούλας (56’ Χακράμα).
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης (66’ Ταβλαδωράκης), Τζανής, Ανυφαντάκης, Σουκιάς (62’ Πλουσής), Βογιατζής, Σταθόγλου, Μπεκατώρος, Κατσικοκέρης, Πασιαλής (71’ Σκουτέλης).

Spread the love