Διασυρμός του Παναθηναϊκού στη Τούμπα

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ο νεαρός άσος, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ, «καθάρισε» το ματς με δύο υπέροχα γκολ στο 8ο και το 51ο λεπτό πριν διαμορφώσουν το τελικό σκορ ο Κουλούρης με πέναλτι στο 68΄ και ο Πρίγιοβιτς στο 77΄. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό, που … κατρακύλησε στην 12η θέση της κατάταξης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ινσούα των φιλοξενούμενων στο 68΄ και του Μακ στο 79΄.
Διαιτητής : Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), βοηθοί του οι Μπαλτάς (Αχαΐας) και Νικολακάκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Κουμπαράκης (Θράκης).
Κίτρινες: 9′ Πέλκας, 38′ Μάτος – 23′ Ινσούα, 81′ Κουρμπέλης
Κόκκινες: 79′ Μακ – 66′ Ινσούα
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (58′ Τσίμιροτ), Πέλκας, Μακ, Λημνιός (82′ Κάμπος), Κουλούρης (73′ Κουλούρης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ινσούα, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85′ Δώνης), Γιόχανσον (46′ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας, Άλτμαν (69′ Χουλτ).

Spread the love