Διασυρμός του ΟΦΗ από τον Εργοτέλη στο ΒΑΚ

Ο Εργοτέλης επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-2 του ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/11) στο ΒΑΚ.
Με μια ξεγυρισμένη «Πεντάρα» έστειλε ο Εργοτέλης τα διαπιστευτήρια του στον ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια δια χειρός Σταύρου Λαμπράκη.
Μέχρι σήμερα το μόνο που ακούγαμε ή διαβάζαμε ο ΟΦΗ έδιωξε αυτούς, ανάμεσα τους και οι δοκιμασμένες λύσεις Πόποβιτς, Περογαμβράκης, πήρε αυτούς… Μη θύμισε το τραγούδι του αείμνηστου προέδρου του συνδέσμου Αθηνών Νίκου Ξυλούρη «Έραβε – Ξήλωνε». Βέβαια μέχρι να συμπληρώσουν τις 35 ή κάτι τέτοιο που έκανε ο Τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ θα πρέπει να περιμένουμε και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης όπως πάντα διατήρησε το πάθος του στα παιχνίδια του με τους «ασπρόμαυρους» και χάρις το χατ-τρικ που πέτυχε ο Κατσικοκέρης τον φιλοδώρησε με «πέντε τεμάχια»
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με πέναλτι του Χαντί, όμως, η συνέχεια ανήκε σε εκείνη του Νίκου Ουσταμπασίδη.
Ο Μισέλ ισοφάρισε στο 18ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Πόι ανέτρεψε τα δεδομένα με πλασέ στο 63’.
Ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Μάνο στο 73’, αλλά ο τελευταίος λόγος πέρασε στον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα δέκα λεπτών!
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 76’, το 84’ και το 86’, με συνέπεια ο Εργοτέλης να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη γοήτρου και ο τοπικός αντίπαλος να βυθιστεί ακόμα περισσότερο σε προβληματισμούς.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης (46’ Κασμερίδης, 68’ Παπαδάκης), Κοιλιάρας (46’ Βαλλιάνος, Μίκιτς (46’ Μπολάκης), Κομεσίδης (46’ Όστοϊτς), Κώτσιος (46’ Φαζός), Κιάσσος (46’ Χίσι), Αντουκόρ (46’ Νάστος), Χαντί (46’ Μπουρσέλης), Ροβίθης (46’ Μιλοσάβλιεφ), Ράντι (46’ Βρεττός), Όγκμποε (46’ Μάνος).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος (46’ Βασιλειάδης, 75’ Χανιωτάκης), Καρράς (58’ Βογιατζής), Κολόκας, Δημήτρης (58’ Πολυχρονάκης), Τσουμάγκας (46’ Τζανής), Γκοτσούλιας, Ρουσάκης, Μισέλ (58’ Μανουσάκης), Καλέ (46’ Πόι), Κοιλιάρας (75’ Μπερουασβίλι), Καϊμακαμούδης (46’ Κατσικοκέρης).

Spread the love