Δεν το βάζουν κάτω οι διαιτητές της Κρήτης

Με την φροντίδα του ΠΣΑΔ Κρήτης και των αντιπροσώπων του, Μανώλη Γιανναδάκη και Κώστα Βασσάλο, όσο και με την συνεργασία των ΕΔ/ΕΠΣ Κρήτης, έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 11/08/2019 στην αίθουσα του ΣΔΠΗ το ενισχυτικό μάθημα σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Το μάθημα διήρκησε 2 ώρες και 30 λεπτά όπου στους παρευρισκόμενους αξιολογημένους διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές όλης της Κρήτης παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν όλες οι τροποποιήσεις στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2019 – 2020 από τον εκπαιδευτή διαιτησίας ΕΠΟ Αναστάσιο Μαστορίδη.

Ο ΠΣΑΔΚ για άλλη μια φορά, θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου για την φιλοξενία στην κλιματιζόμενη και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη ιδιόκτητη αίθουσά του.
Επίσης ευχαριστεί τους Νίκο Συριγωνάκη υπεύθυνου των Φαιστός SM καταστημάτων, Βασίλη Μαθιουδάκη μέλος του ΣΔΠΗ και ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου, όπως και τον Χάρη Λεονταράκη μέλος του ΔΣ/ΣΔΠΗ και ξενοδόχο, για την υποστήριξη τους στο σεμινάριο με αναψυκτικά, νερά, γλυκά, καφέ, και διάφορα εδέσματα που πραγματικά έκαναν εντύπωση σε όλους στους συμμετέχοντες.
Ευχόμαστε σε όλους τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των τεσσάρων ενώσεων της Κρήτης που θα συμμετέχουν στα ετήσια σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ να έχουν καλή επιτυχία, υγεία και επίτευξη των στόχων τους.
Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Ανάπτυξης Διαιτησίας Κρήτης θα είναι πάντα κοντά στους Διαιτητές και Παρατηρητές υλοποιώντας την υποχρέωση που απορρέει από το Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου – Κανονισμός Υλοποίησης και Εφαρμογής, στην Ενίσχυση του επιτελικού έργου της ΚΕΔ/ΕΠΟ σε διάφορους τομείς.

Spread the love