Δεν κέρδισε κανείς, έμειναν χαμηλά και οι δύο…

Μπορεί να καίγονται για βαθμούς Ξάνθη και Ατρόμητος και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίχτες και των δύο ομάδων για την νίκη, καμιά τους δεν τα κατάφερε.
Οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τους Περιστεριώτες να προηγούνται δύο φορές (34΄ Ούμπιντες, 59΄ Λαζαρίδης) και τους γηπεδούχους να απαντούν ισάριθμες (57΄ Καπετάνος, 74΄ Νιέτο).

Η Ξάνθη, που ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ωστόσο, έμεινε χωρίς νίκη για 6 σερί ματς, καθώς η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 22/11 όταν είχε νικήσει 2-0 τον Πανιώνιο.

Το συγκρότημα του Λουτσέσκου έφτασε στους 18 βαθμούς, όσους και οι Περιστεριώτες, που έμειναν για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι (3 ισοπαλίες, 2 νίκες). Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης από τον Καπετάνο, κάτι που δεν τους επέτρεψε να φύγουν με το «τρίποντο» από τα Πηγάδια και με τις δύο ομάδες να παραμένουν σε… τροχιά υποβιβασμού!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), βοηθοί οι Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ο Σέζος (Κιλκίς)
Κίτρινες: Καρυπίδης – Γκορμπούνοφ, Μπρίτο, Μπίτολο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (72΄ Τριάδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης (80΄ Ερέα), Νιέτο, Ορφανίδης (64΄ Σκουρτάι), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ.Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Μπρίτο (90΄ Μίλος Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ (27΄ Μπάλλας), Μπίτολο, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (76΄ Γοδόι)

Spread the love