Δεν διεκδίκησε καν την νίκη ο ΟΦΗ…

Ευχαριστημένοι για την ισοπαλία πρέπει να είναι στον ΟΦΗ…

Σ΄ ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, κυρίως από την μεριά των γηπεδούχων, που έγινε στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων, ανάμεσα τον ΑΟΤ και τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής . Οι δυο ομάδες ήλθαν ισόπαλες με 0-0…
Μετά την 6άρα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό, οι φίλοι του ΟΦΗ περίμεναν ότι η ομάδα τους βρήκε τα πατήματα της και στη συνέχεια θα έδειχνε ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είχε δείξει μέχρι σήμερα.
Αυτό βέβαια, δεν έγινε και στο σημερινό παιχνίδι του ήταν πολύ κατώτερος του αναμενομένου, χωρίς ενέργεια, αυτοματισμούς, τρεξίματα, δημιουργία, γενικά ανύπαρκτος κυρίως από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Αποτέλεσμα της κάκιστης απόδοσης του, σχεδόν στο σύνολο των παιχτών του, ήταν ότι σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού δεν έπεισε κανέναν ότι θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει την νίκη. Η μοναδική ευκαιρία που έπεσε σε πόδια παικτών του ήταν αυτή του Παπαστεριανού, που από στραβοκλωτσιά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν την πίστεψε ούτε ο ίδιος και από κοντινή απόσταση σούταρε αδύναμα πάνω στον Αποστολίδη.
Από την άλλη πλευρά, τα Τρίκαλα έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι, πίεσαν και το διεκδίκησαν σε όλη τη διάρκεια του, περισσότερο βέβαια στο Α’ ημίχρονο, όπου και είχαν περισσότερες δυνάμεις και πίεσαν τη μεσαία γραμμή, αναγκάζοντας τους παίχτες του ΟΦΗ σε εύκολα λάθη. Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρήκαν μπροστά τους τον μοναδικό διακριθέντα από την μεριά των φιλοξενουμένων, τον τερματοφύλακα Στρέτζο που ήταν πάντα εκεί που χρειαζόταν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Πρέντζα του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και τον Παπαδημητρίου του Συνδέσμου Θεσσαλίας.
Κίτρινες: 28′ Κοτσώνης, 63′ Γκόλιας, 82′ Ανδρεόπουλος – 68 Χαντί, 86′ Ρούσσος, 90’+2 Νάστος.
Oι συνθέσεις των ομάδων
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (78′ Μίλιεβιτς), Tζόκιτς (62′ Γροντής), Καπός, Τσίπρας (71′ Μπουντόπουλος), Ντίνας.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπατόλιος (80′ Ρούσσος), Παπαστεριανός, Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος (46′ Όγκμποε), Κουσκουνάς (66′ Κουτσιανικούλης).

Spread the love