Δίκαιη μοιρασιά στην Τρίπολη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και Βέροιας για την 14η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League με τους γηπεδούχους να φθάνουν τους 11 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους τους 8, παραμένοντας ομως στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο αμάδες δεν ήταν καλό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως στα τελευταία λεπτά ανέβασαν την απόδοσή τους και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει.

Η Βέροια ξεκίνησε πιο ενθουσιώδης το αγώνα και γρήγορα πήρε την κατοχή της μπάλας. Στο 16΄ ακυρώθηκε γκολ του Σαρπόνγκ ως οφσάιντ, ενώ στο 30΄ σε κοντινή προβολή του Βιτι ο Ντοναρούμα αντέδρασε εξαιρετικά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας που στο μεταξύ ισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε επικίνδυνα μπροστά με τον Ιωαννίδη, αλλά ο Λόπεθ τον ανέκοψε χωρίς να βρει την μπάλα σε μια φάση αμφισβητούμενη. Στο 34΄ όμορφος συνδυασμός για τον Αστέρα. αλλά το σουτ του Τσουκαλά μέσα από την περιοχή ήταν εντελώς άστοχο.

Στην επανάληψη ο δύο ομάδες κυρίως με σουτ προσπάθησαν να βρουν το δρόμο προ την αντίπαλη εστία. Στο 61′ σουτ του Τσιλιανίδη η μπάλα πάνω από την εστία του Λόπεθ, ο οποίος στο 64΄ αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Μάσα διώχνοντας σε κόρνερ, όπως σε ένα ακόμη σουτ που έκανε ο Αργεντινός στο 69΄.

Η Βέροια απάντησε στο 70′ με σουτ άουτ του Σαρμπόνγκ, ενώ στο 85′ κεφαλιά του Φαρίνια για τον Αστέρα, διώχνει σε κόρνερ ο Λόπεθ. Στο 86΄ η Βέροια δημιούργησε μια καλή φάση όταν σουτ του Κάλβο, έδιωξε ο Ντοναρούμα. Ακολούθησε κοντονή προβολή του Βίτι μετά από εκτάσλεση κόρνερ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στα τελευταία λεπτά ανέβηκε αρκετά ο ρυθμός του παιχιδιού, αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο σκορ και οι ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Δημούτσος, Φερνάντεθ / Βίτι
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51΄ Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65΄ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (75΄Φαρίνια).
Βέροια (Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλο, Λινάρδο, Μπαλάφα, Άρτσε (78΄ Τόμας), Σαρπόνγκ (80΄ Τόνι Κάλβο), Σισίνιο (60΄ Χαροντάκης), Βίτι.

Spread the love