Δίκαιη Μοιρασιά στα Πηγάδια

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το σκληρό ποδόσφαιρο και οι προσωπικές μονομαχίες, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο των Πηγαδιών μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους.

Η γηπεδούχος Ξάνθη διατήρησε την εδαφική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκορμπούνοφ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να εκμεταλλευτεί την πείρα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην επίθεση, ο οποίος όμως στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν μόνος και αποκομμένος από τους συμπαίκτες του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι χωρίς όμως και πάλι να δημιουργηθεί κάποια σπουδαία ευκαιρία, πέρα από ένα σουτ του Κεϊτά στο 76ο λεπτό που μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς.

Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη πίεσε ειδικά μετά το 80ό λεπτό και είχε κάποιες μικροευκαιρίες, μετά από σουτ του Σολτάνι στο 73ο λεπτό που πέρασε άουτ και άλλο ένα σουτ του Καμαρά στο 87ο λεπτό που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκορμπούνοφ.

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν για την Ξάνθη οι Καμαρά, Γκιουνές και από τον Ατρόμητο οι Τόνσο και Ούμπιδες. Ο διαιτητής Δελφάκης και οι βοηθοί Κωσταράς και Μεσσήνης, χωρίς το μεγάλο λάθος

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

Κίτρινες Κάρτες: 52′ Καμαρά, 63′ Γιουνές / 14′ Κεϊτά, 49′ Τόνσο, 88′ Ουμπίδες

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Σολτάνι, Ορφανίδης (66′ Λουσέρο), Νιέτο (66′ Τριάδης), Γιουνές (75′ Ράνος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Μπάγκα, Κεϊτά, Ουμπίδες, Τόνσο (82′ Μπρίτο), Στόιτσεφ (56′ Λημνιός), Παπαδόπουλος (69′ Λε Ταλέκ).

Spread the love