Γόρτυς: Με χατ-τρικ του Κλαπάκη 5-0 την Τριτων

Έχοντας σε φοβερή μέρα τον Γιώργο Κλαπάκη που πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της Μεσσαρίτικης ομάδας, η Γόρτυνα συνέτριψε την Τριτωνία που απογοήτευσε με την παρουσία της.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει από νωρίς αν οι επιθετικοί τους ήταν ποιο προσεχτικοί στη τελική τους προσπάθεια αφού δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη έκανε που έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πήρε το προβάδισμα στο σκορ σχεδόν με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ ο Κλαπάκης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον εξερχόμενο Καπετανάκη.
Με πανομοιότυπο τρόπο έκανε και το 2-0 στο 55΄.
Δύο λεπτά αργότερα ο πολύ καλός σήμερα Πατούνας με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 3-0.
Ο Πατούνα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 71’ το οποίο και εκτέλεσε Καλομοίρης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κλαπάκης στο 86΄ότα συνδυάστηκε άψογα με τον 15χρονο Φουντουλάκη και από κοντά εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Σαμιωτάκη που όμως θα πρέπει να καταλάβει ότι, θα πρέπει να βοηθάει τους δημοσιογράφους στο έργο τους. Το ένα λεπτό για μια φωτογραφία δεν νομίζουμε ότι θα πάει το ποδόσφαιρο μας πίσω.
Από την ομάδα της Γόρτυνας όλοι ήταν υπέροχοι αλλά θα πρέπει να εξάρουμε την φανταστική απόδοση του Καλπάκη (πήρε την ομάδα επάνω του) όταν χρειάστηκε.
Από την Τριτωνία περιμέναμε (βάση των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων της) κάτι παραπάνω που όμως δεν το είδαμε
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓOPTYΣ (Φάνης Χαλκιαδάκης): Σαβουιδάκης, Κοκορέλιας, Ξαγοραράκης, Γενιτσαρίδης (80΄Φάκας), Γιαννουλάκης, Μανουσάκης (60΄λ.τ Κεφάκης), Πολυμερίδης, Καλομοίρης (76΄Φουντουλάκης), Ψωμάς, Μπατούνας (81΄Μηναδάκης), Κλαπάκης.
ΤΡΙΤΩΝΙΑ (Στέλιος Ανωγειανάκης): Καπετανάκης, Σπυριδάκης, Κουτεντάκης (55΄Ρουσάκης), Πηρουνάκης, Μιαούλης, Μπαλόκας, Στρατιδάκης (75΄Μιχελινάκης), Ντόντα (49΄Μάρκου), Φραγκιαδάκης, Μερκουλίδης, Βαρσάμης (60΄Μιφτάρι).

Spread the love