Γκρέμισε την Μινωική από την κορυφή η Γόρτυς…

Καλά διαβασμένη και παρά τις σοβαρές ελλείψεις της, η Γόρτυς του Κώστα Τζαγκαράκη,έκοψε βαθμούς από την Μινωική και τη γκρέμισε από την κορυφή, ενώ θα μπορούσε να πάρει και την νίκη, αν οι επιθετικοί της ήταν πιο προσεκτικοί στις θανατηφόρες αντεπιθέσεις.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν την βαθμολογική τους θέση και στη μοναδική περίπτωση που έφεραν σε δύσκολη θέση τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ήταν όταν το μακρινό σουτ από φάουλ του Λέσι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο τέλος του αγώνα, αυτοί που θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι οι γηπεδούχοι
Από τη Γόρτυς, που όπως είπαμε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, μου άρεσαν οι, Κεφάκης, Φανουράκης και Κωστάκης χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.
Από την ομάδα της Μινωικής, οι Ταβλαδωράκης, Γεωρργατζιάς και Λέσι ξεχώρισαν.
Διαιτησία: Άριστη η διαιτησία του Ε. Μανδαλενάκη και των βοηθών του Μ. Παπαδάκη, Σ. Ελευθεράκη
Οι συνθέσεις:
Γόρτυς(Κώστας Τζαγκαράκης): Ανδρικάκης, Αντουράκης, Μηναδάκης, Χουδετσανάκης(60’ Μπαλωμένος), Κωστάκης, Κοκολάκης, Φανουράκης(85’ Χαριτάκης), Μαθιουδάκης, Κεφάκης, Μικελ(70’ Μάλο), Κοζυράκης(65’ Μπέης)
Μινωική (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψαρουλάκης, Χατζηδημητρίου(70’ Νικηταράς), Παπουτσιδάκης, Γεωργαντζιάς, Αποστολάκης, Ταβλαδωράκης, Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης(65’ Καστελλιανάκης), Βαρδονικολάκης Γ.(60’ Χριστοδούλου), Λέσι, Δρακούλης(90’ Ψαρράς)

Spread the love