Για ποια συνεργασία και ποια σωματεία ομιλεί η Δαμάστα;

Διάβασα κάπου ότι το ΚΑΜΠ που οργάνωσε η Δαμάστα στο χωριό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού σε αυτό συμμετείχαν πάνω από 40 παιδιά, που όλα έχουν δελτία σε ομάδες του τοπικού. Μάλιστα, η ομάδα του «γιατρού – λεφτά» ευχαρίστησε έναν αριθμό ομάδων για τη συνεργασία τους, μια συνεργασία για την οποία αυτές δεν είχαν ιδέα…
Η ανακοίνωση της Δαμάστας…
«O AO Δαμάστας ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που αποδέχτηκαν την πρόσκληση όπως επίσης τα σωματεία, τους παράγοντες και τους προπονητές για την συνεργασία τους. Στο 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων Δαμάστα 2020 συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από τα σωματεία: Γόρτυς, Ρούβας, Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, ΟΦ Αρκαλοχωρίου, Θέρισσος, Αθλόπολις, Λίντο, Βραχάσι, Ποσειδώνας, Κ19 Παναιτωλικός, Μινωική, Δίας, Ρωμανός, Δειλινά, Ασίτες, Γούβες, Πήγασος.»

Και η ανακοίνωσης μιας από τις ομάδες που είχαν την ευχάριστη έκπληξη να συνεργαστούν μαζί της…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
“O κόσμος μπορεί να νομίζει ότι μιλάμε αόριστα για αθέτηση συμφωνίας Κυρίων αλλά τα παραδείγματα πληθαίνουν. Μάλιστα το τελευταίο είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Νέος ταλαντούχος παίκτης του Πόρου με δελτίο στην ομάδα μας και με κάποιες συμμετοχές την περσινή σεζόν με αποδείξεις τα φύλλα αγώνων κρυφά από τη διοίκηση του Πόρου συμμετέχει στο καμπ νέων ταλέντων του Α.Ο. Δαμάστας. Εύκολα θα συγχωρέσουμε λόγω απειρίας τη διοίκηση του Α.Ο. Δαμάστας αλλά η τιμωρία του παίκτη θα είναι σκληρή”.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΡΟΥ”.

Εμείς βέβαια αγαπητέ κύριε Ασαριωτάκη κ.λ.π. διαφωνούμε στο να τιμωρήσετε το παιδί για την απερισκεψία να πάει στο «ΚΑΜΠ», αφού κατά τη γνώμη μας πήγε απλά για να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει την πλάκα του, γιατί περί αυτού πρόκειται και τίποτε άλλο. Διαμαρτυρία στην ΕΠΟ πρέπει να γίνει για την «πειρατεία» που επιχείρησε αυτή η ομάδα. Και δε λέω στην ΕΠΣΗ, αφού είναι γνωστό πλέον ότι ο ΜΕΓΑ Χορηγός του προέδρου της, είναι ο «γιατρός»

Spread the love