Α1 ΕΠΣΗ: «Ματσάρες» αυτό το σαββατοκύριακο (7&8/10) στα γήπεδα του τοπικού

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορίας παρουσιάζει τρομακτικό ενδιαφέρον σχεδόν, σε όλα τα γήπεδα του τοπικού.
Στις Μοίρες σήμερα, η φιλόδοξη φέτος ΑΕΜ η οποία που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει το αναμενόμενο ξεκίνημα, υποδέχεται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Γιούχτα και θέλει να δείξει ότι κι αυτή, θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.
Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, ο δυνατός φέτος ΠΑΝΟΜ υποδέχεται τον Ανθεστίων και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει την νίκη. Την νίκη θέλει και ο Κεραυνός κόντρα στη Χερσόνησο που δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να κρατηθεί στην κατηγορία.
Για αύριο Κυριακή το μενού περιλαμβάνει το μεγάλο Μεσσαρίτικο ντέρμπι στο γήπεδο των Αγίων Δέκα, ανάμεσα την ομάδα της Γόρτυνας, που ίδει έχει κερδίσει το πρώτο ντέρμπι που συμμετείχε, με την Φαιστό και τον ΑΟΤ, νικητή του γειτονικού ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στις Μοίρες.
Ντέρμπι όμως έχουμε και στο Γάζι ανάμεσα στον Αλμυρό και τον ΠΑΟ Κρουσώνα με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για την νίκη.
Στα άλλα παιχνίδια, δύσκολη φαντάζει η έξοδος της πρωτοπόρου Τυλίσου στον Καρτερό με τις Ελπίδες, όπως είναι δύσκολο να προβλεφτεί η εξέλιξη του αγώνα στο γήπεδο της ΕΛΙΑΣ, ανάμεσα σε δυο ομάδες που μέχρι στιγμής κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, τον Ρωμανό και τη Μινωική. Ζαρός- Α.Ε. Κατσαμπά και Φαιστός –Λίντο συμπληρώνουν το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α1 Κατηγορία (4η αγωνιστική)
Σάββατο 07/10/17 ώρα 16:00
ΓΗΠ. ΜΑΛΙΩΝ: ΠΑΝΟΜ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ
Χαραλαμπάκης Ε., Δασκαλάκης Α., Δασκαλάκης Ι.
ΓΗΠ. ΠΟΑ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡ. – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Βισκαδούρος Μ., Αδαμάκης Ζ. Θ., Παπαδάκης Μ.
ΓΗΠ. ΜΟΙΡΩΝ: ΜΟΙΡΕΣ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ
Ζαχαριουδάκης Γ., Καούρας Γ., Βισκαδούρος Α.
Κυριακή 08/10/17 ώρα 16:00
ΓΗΠ. ΕΓΟΗ: ΕΛΠΙΔΕΣ – ΤΥΛΙΣΟΣ
Σπινάκης Ν., Δρακουλάκης Κ., Περτσελάκης Γ.
ΓΗΠ. ΖΑΡΟΥ: ΖΑΡΟΣ – Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ
Αδαμάκης Ζ. Θ., Θέμελη Π., Τουρλουκάκη Χ.
ΓΗΠ. ΒΟΡΡΩΝ: ΦΑΙΣΤΟΣ – ΛΙΝΤΟ
Βασάκης Γ. Ε., Ζιουτος Κ., Κυριακίδης Ρ.
ΓΗΠ. ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΛΜΥΡΟΣ – Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ
Φουκάκης Γ., Νικολακάκης Β., Μαστορίδης Δ.
ΓΗΠ. ΕΛΙΑΣ: ΡΩΜΑΝΟΣ – ΜΙΝΩΙΚΗ
Μανδαλενάκης Ε., Κουράκης Ι., Χριστουλάκης Ε.
ΓΗΠ. ΑΓ. ΔΕΚΑ: ΓΟΡΤΥΣ – Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
Κρασαγάκης Χ., Ελευθεράκης Σ., Παπαδακάκης Γ.

Spread the love