Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!

Το ρεπορτάζ προέρχεται από Ανατολικά και συγκεκριμένα από την Ελιά και την ομάδα του Ρωμανού, όπου λέει κάποιος εκεί στο Δήμο Χερσονήσου είχε την Φαεινή ιδέα, ελπίζω ο Δήμαρχος κ. Σέγκος, να βγει το γήπεδο του Χωριού σε διαβούλευση και κατόπιν να παραχωρηθεί στην ομάδα του Ρωμανού έναντι ενοικίου.
Ο Δήμος που έχει την υποχρέωση να προάγει τον αθλητισμό και μάλιστα σε μια τουριστική περιοχή που παραμονεύει ο κίνδυνος για διάφορα, αντί λοιπόν να προσφέρει το κάτι παρά πάνω ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους που καθημερινά προσπαθούν, πάει να αφαιρέσει και αυτό το πολύ λίγο που στην τελική ανάλυση ανήκει στην τοπική κοινωνία.
Κατόπιν αυτού η ομάδα του Ρωμανού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ομάδας μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πρόθεση τιμολογιακής πολιτικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου για τους αθλητικούς χώρους και επιβεβαιώνοντας την δυστυχώς σήμερα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, να τεθεί προς δημόσια διαβούλευση, ώστε να παραχωρείται το γήπεδο του Ρωμανού στην ομάδα μας καθώς και στην Ακαδημία του Ρωμανού έναντι αντιμισθίας (ενοίκιο), αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι εάν προβείτε σε κάτι τέτοιο, σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας θα παραιτηθεί και η ομάδα μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσία στα γήπεδα της ΕΠΣΗ θα αποσυρθεί.

Αν αυτό εσάς δεν σας στεναχωρεί Κύριοι του Δήμου, ελάτε να ενημερώσετε εσείς τους γονείς, των 50 και πλέον παιδιών από την περιοχή μας που φέρνουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, ό,τι ζητάτε ποσοστό επί των διαφημιστικών πινακίδων – χορηγιών και επί των εισιτηρίων για κάθε αγώνα που θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο γήπεδο για την στήριξη της ομάδας και της πολύχρονης προσπάθειας μας ως μοναδικό έσοδο.

Συνηθίζεται ξέρετε, εάν δεν το γνωρίζετε, ο Δήμος να είναι αρωγός και παροτρύνει τα παιδιά και τους νέους αθλητές να στραφούν προς τον αθλητισμό και όχι το αντίθετο.
Οι άλλοι Δήμοι ναι … όχι μάλλον ο συγκεκριμένος!!! Να γνωρίζετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας, θα αναφέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και έγγραφα αυτής της πολιτικής που χαράζετε».

Spread the love