Αργά, αλλά σταθερά παίρνει τα πάνω του ο Εργοτέλης

Η επιμονή και η υπομονή του Γκώνια φαίνεται να κερδίζει έδαφος ως προς τους στόχους της ομάδας, αφού κατάφερε να δέσει την άμυνα του και για 3 σερί αγωνιστικές και μια με τον Αχαρναϊκό 4 να μην δεχτεί τέρμα, άρχισε να μαζεύει τρίποντα εντός και εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα την αργή αλλά σταθερή αναρρίχηση του στο βαθμολογικό πίνακά.

Ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Πανσερραϊκού την Τετάρτη (31/1) και παραμένει για τα καλά «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής.

Αντίθετα, οι Σερραίοι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και υποχώρησαν στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πάντα στο ματς κρίθηκαν στο φινάλε, με τον πρώτο σκόρερ των Κρητικών, Κάιπερς, να σκοράρει και να τους χαρίζει τη νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Πανσερραϊκό, με το σουτ του Γκούρτσα στο 22’ να καταλήγει μόλις άουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 25’, όταν ο Σταματάκος σούταρε αλλά ο Πολίτης μπλόκαρε.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι. χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Κάιπερς, Σταμόπουλος και Μπουτσάκης κατά σειρά δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, ενώ στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή στην επανάληψη τα «λιοντάρια» απείλησαν με τον Δούμτσο στο 78’.

Για να φτάσουμε στο 88’, όταν έπειτα από μπαλιά του Νικολακάκη, ο Κάιπερς σκόραρε με διπλή προσπάθεια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Κεσίσογλου (Πέλλας) και Νταβέλα (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας).
Κίτρινες: –
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Πολίτης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος (63’ Δούμτσιος), Πόζογλου (46’ Κάκκο), Κρητικός (68’ Ρούτσης), Τσιμίκας, Γκούρτσας.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μαζουλουξής, Μπάζιος, Σταμόπουλος, Νικολακάκης, Βογιατζής (61’ Μπουρσέλης), Μπούζας, Μπουτσάκης (76’ Αγγελόπουλος), Έφορντ (57’ Ροβίθης), Σταματάκος, Κάιμπερς

Spread the love