“Από τα κόκκαλα βγαλμένος” ο ΟΦΗ…

Τον εθνικό ύμνο μου θύμισαν οι παίκτες του στο σαββατιάτικο παιχνίδι του, με την κοινοπραξία ΑΟΧ/Κισσαμικός…
Τι κι αν είχε χίλια προβλήματα, τι κι αν πέρασαν από σαράντα κύματα προπονητής και παίκτες τις ημέρες των γιορτών, τι αποδεκατίστηκαν από τη λιγοψυχία κάποιων ποδοσφαιριστών του, ο ΟΦΗ μπήκε σαν την ομάδα που όλοι θέλουμε να δούμε και καθάρισε την φιλόδοξη φέτος Χανιώτικη ομάδα, σαν να καθάριζε ένα φρέσκο αβγουλάκι, μέσα σε ένα δεκάλεπτο…
Με παίκτες που μέχρι πρότινος ζέσταναν τον πάγκο ή που δεν υπήρχαν στο χάρτη του ποδοσφαίρου (για όσους δεν παρακολουθούν τις υποδομές του ΟΦΗ), η Ηρακλειώτικη ομάδα έστειλε ένα μήνυμα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, στους φευγάτους προέδρους, μετόχους, ότι είναι ακόμη παρόν και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που δικαιούται σαν μεγάλη ομάδα που είναι, την επιστροφή της εκεί που ανήκει.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε στη διάθεση του όλους και όλους 15 ποδοσφαιριστές, αφού Μονιάκης και ο Περογαμβράκης ήταν τυπικά στον πάγκο λόγω των τραυματισμών τους, όσοι έπαιξαν όμως ήταν πραγματικά λιοντάρια στη κυριολεξία τους, ξέχασαν ότι είναι απλήρωτοι και φυσικά τα φώτα πέφτουν κυρίως στον Δημήτρη Μάνο, που πέτυχε χατ τρικ.
Ο 23χρονος επιθετικός ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, που ήταν αλλού γι’ αλλού στο πρώτο 45λεπτο και το πλήρωσε ακριβά.
Εξαιρετικός ο Νάστος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πολλή δουλειά από Κοιλιάρα, Παπατόλιο και Κουτσιανικούλη στις πτέρυγες, ο Λέο ήταν ο πιο δραστήριος από πλευράς ηττημένων.
Με 18 βαθμούς ο ΟΦΗ είναι στην 3η θέση μαζί με τα Τρίκαλα με ματς λιγότερο, 11ος ο ΑΟΧ – Κισσαμικός με 12, παρέα με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Διαιτητής:ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου, με βοηθούς τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου και τον Νιδριώτη του Συνδέσμου Αθηνών.
Κίτρινες: 3′ Παντελάκης, 53′ Τόλι.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ποτουρίδης, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88′ Πλευράκης), Mάνος.
ΑΟΧ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (74′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λέο, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

Spread the love